Bestelinstructies

Bestellen gaat via onderstaand contactformulier. U krijgt een antwoord met betaalinstructies of de gevraagde pdf. Voor verzending en in verband met eventuele deelname aan een leesgroep dient u uw (woon)adres in opmerkingen op te geven.
Door gebruik van dit formulier geeft u toestemming om u per mail op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Dit kan altijd worden stopgezet.

cover5web
Vanaf 1 november is het boek Sociaal Humanisme verkrijgbaar. Een boek dat men gezamenlijk moet lezen en bediscussiëren. Een uitnodiging tot discussie. En vooral tot organisatie. Het mag ook gewoon gelezen worden.
Omslag SH
Kan een samenleving zonder religie” bevat vier hoofdstukken van “Sociaal Humanisme” met een korte inleiding. Dit is gratis als pdf te verkrijgen via onderstaand formulier of een iets oudere versie als boekje tegen verzendkosten.

 

 Het bestelformulier is tijdelijk niet beschikbaar
 Stuur om te bestellen een mail naar   
Geef daarbij aan of u een boek wil bestellen (€ 20) of de pdf “Kan een samenleving zonder religie” per mail wil verkrijgen (kosteloos).

Indien u opgeeft belangstelling te hebben voor een lees/discussiegroep kost het boek € 15. Vergeet bij bestelling niet uw naam en adres te vermelden. Verzending binnen Nederland is inbegrepen. Naar het buitenland op aanvraag.

Het is toegestaan om een pseudoniem te gebruiken onder de voorwaarde dat dit een voornaam en een achternaam omvat en dat het emailadres van een eigen domein (website) of dat van de provider is. Gmail, hotmail adressen en dergelijke worden in combinatie met een pseudoniem niet geaccepteerd, xs4all.nl, ziggo.nl, en dergelijke wel.

 

 

contact-form-7 id=”389″ title=”Contact SoLiD”