Bestelinstructies

Bestellen en contact gaat via onderstaand formulier. U krijgt een antwoord met betaalinstructies of de gevraagde pdf. Door gebruik van dit formulier geeft u toestemming om u per mail op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Dit kan altijd worden stopgezet.

cover5web Omslag Z Religie
Waarschuwing. “Sociaal Humanisme” is een leer- en dicussieboek; een uitnodiging tot discussie en eventueel organisatie. Kan een samenleving zonder religie” bevat vier hoofdstukken van “Sociaal Humanisme” met een korte inleiding. Dit is gratis als pdf te verkrijgen via onderstaand formulier of een iets oudere versie als boekje tegen verzendkosten.
Het is toegestaan om een pseudoniem te gebruiken onder de voorwaarde dat dit een voornaam en een achternaam omvat en dat het emailadres van een eigen domein (website) of dat van de provider is. Gmail, hotmail adressen en dergelijke worden in combinatie met een pseudoniem niet geaccepteerd, xs4all.nl, ziggo.nl, solid1.eu en dergelijke wel. Voor verzending en in verband met eventuele deelname aan een leesgroep dient u uw (woon)adres in opmerkingen op te geven.

 

Bestelformulier

Naam

E-mail

Onderwerp
Ik bestel Sociaal Humanisme voor € 20Ik bestel Sociaal Humanisme voor € 15 en geef mij op voor een lees/discussiegroepIk bestel de pdf Kan een samenleving zonder religie?Ik heb een opmerking of wens tot contact

Geef hier uw adres op bij bestelling van het boek of stuur een opmerking