Bestelinstructies

Bestellen en contact gaat via email. U krijgt een antwoord met betaalinstructies of de gevraagde pdf. Door gebruik van dit formulier geeft u toestemming om u per mail op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Dit kan altijd worden stopgezet.

cover5web Omslag Z Religie
Waarschuwing. “Sociaal Humanisme” is een leer- en dicussieboek; een uitnodiging tot discussie en eventueel organisatie. Kan een samenleving zonder religie” bevat vier hoofdstukken van “Sociaal Humanisme” met een korte inleiding. Dit is gratis als pdf te verkrijgen via onderstaand formulier of een iets oudere versie als boekje tegen verzendkosten.
Het is toegestaan om een pseudoniem te gebruiken onder de voorwaarde dat dit een voornaam en een achternaam omvat en dat het emailadres van een eigen domein (website) of dat van de provider is. Gmail, hotmail adressen en dergelijke worden in combinatie met een pseudoniem niet geaccepteerd, xs4all.nl, ziggo.nl, solid1.eu en dergelijke wel. Voor verzending en in verband met eventuele deelname aan een lees/discussiegroep dient u uw (woon)adres in opmerkingen op te geven.

 

Het bestelformulier is defect. Stuur een mail naar
En zet daarin een of meer van de volgende opties:
⇒Bestel Sociaal Humanisme voor € 20
⇒Bestel Sociaal Humanisme voor € 15 en geef je op voor een lees/discussiegroep
⇒Bestel de pdf “Kan een samenleving zonder religie?” (kosteloos)
⇒Maak een opmerking of verzoek tot nader contact